Η ΤΕΧΝΑΒΑ στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2022

Posted by lowrance 14/12/2022 0 Comment(s) Νέα,
Σας ευχαριστούμε όλους, για την παρουσία σας στην έκθεση Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2022.
 
 

Η έκθεση Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, ολοκληρώθηκε με απόλυτη εμπορική και οργανωτική επιτυχία από τις 7 έως και τις 11 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo. Πέντε ημέρες στην καρδιά του χειμώνα, όπου όλη η αγορά για το σκάφος και τη θάλασσα, είχαν ένα κοινό σημείο συνάντησης!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, με την υπόσχεση να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
 
Η ομάδα της Technava SA - Lowrance .

 

==========

 

Το  Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, άφησε θετικές εντυπώσεις σε εκθέτες και επισκέπτες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2023!

To ναυτικό γεγονός της χρονιάς, ανανεωμένο στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας το Metropolitan Expo, επιβεβαίωσε τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών και λάτρεις της θάλασσας αποκτώντας έναν χώρο αντάξιο του κύρους του. Σε 30.000 τ.μ. για 5 ημέρες, η καρδιά της θάλασσας χτύπησε δυνατά και φιλοξένησε τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου, περισσότερα σκάφη, τα μεγαλύτερα brands ναυτιλιακού εξοπλισμού, προϊόντα για το σκάφος και τη θάλασσα και των θαλάσσιων σπορ, ικανοποιώντας τους χιλιάδες επισκέπτες που την επισκέφθηκαν, αποτελώντας την μεγαλύτερη ναυτική έκθεση των τελευταίων ετών.

 

Ο απολογισμός των 5 ημερών ήταν ιδιαίτερα θετικός, γεγονός που επιβεβαίωσε ότι ο κλάδος και η αγορά κινείται με ανοδική και σταθερή πορεία με θετικό πρόσημο, δημιουργώντας προσδοκίες για την επόμενη διοργάνωση τον Δεκέμβριο του 2023 στο Metropolitan Expo.

Η έκθεση τελέστηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενδυναμώνοντας το στίγμα πως ο κλάδος συνεχίζει την εντυπωσιακή του ανάπτυξη, καθώς η επιστροφή στη θάλασσια ζωή είναι γεγονός!

Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκόμενων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ.-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το έτος 1978 και περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές – εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους (πολυεστερικών, φουσκωτών κ.λπ.) σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκόμενων σκαφών, εφοδίων (σωστικών – πυροσβεστικών μέσων), ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών  οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων,  λιπαντικών,  ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, εκμισθωτές σκαφών αναψυχής (Rent a Boat) και λοιπών θαλάσσιων μέσων αναψυχής, που δραστηριοποιούνται σε όλη την Επικράτεια.

Σχετικά με την EXPO ONE

Η EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων, έχει σαν αντικείμενο τη διοργάνωση εκθέσεων. Εδώ και 18 χρόνια διοργανώνει το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι

Website: https://athensboatshow.gr/el/ 

FaceBook: https://www.facebook.com/athens.boatshow.gr

Instagram: @athensboatshow

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

    

 

Χρήσιμα Link: TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB  /www.lowrance.gr

 
TECHNAVA S.A.  - Industrial Park of Shisto,188 63, Piraeus, Greece
Suppliers and Contractors of Shipbuilding & Industrial Equipment
T: +30 210 40 15 790  |  FB:TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB
W: www.technava.gr , www.lowrance.gr  | E: lowrance@technava.gr

 

-------------------------------------

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία TECHNAVA S.A. || Tμήμα Ηλεκτρονικών LOWRANCE, μέσω τηλεφώνου στο  +30 210 40 15790 ή μέσω e-mail στην Ηλεκτρονική διεύθυνση lowrance@technava.gr.
W: www.technava.gr , www.lowrance.gr

Βρείτε μας στα Social Media: