Η TECHNAVA S.A. - LOWRANCE στην έκθεση Boat & Fishing - SEA & TOURISM EXPO 2022

Posted by lowrance 01/03/2022 0 Comment(s) Νέα,

 

Tο Τμήμα Ηλεκτρονικών || LOWRANCE της εταιρίας Α.Ν.Ε.Ε. ΤΕΧΝΑΒΑ Α.Ε. συμμετέχει στην έκθεση "Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022".

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα με την ολοκληρωμένη σειρά συσκευών της LOWRANCE ξεκινώντας από το Hook Reveal, στο Elite Fishing System ( Elite FS), την πιο εξελιγμένη σειρά συσκευών HDS Live, καθώς και την ανανεωμένη γκάμα ναυτιλιακών χαρτών της NAVIONICS αλλά και της C-MAP. 

 

Στο stand μας, φιλοξενούμε επίσης ένα μικρό μέρος από την μεγάλη ιστορία της LOWRANCE Electronics. Θα εκθέσουμε, ένα μέρος της συλλογής από ιστορικά μοντέλα συσκευών της εταιρίας που άλλαξε την πραγματικότητα στον χώρο της ερασιτεχνικής αλιείας παγκοσμίως.

 

Είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθούμε, να δούμε παλιούς και νέους φίλους, να ανταλλάξουμε απόψεις, να λύσουμε απορίες, να ενημερωθούμε για τις δυνατότητες των συσκευών της αγοράς. Η έκθεση "Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022" είναι ένα σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες της θάλασσας, τα θαλλάσια σπόρ και του θαλάσσιου τουρισμού και είναι χαρά μας που θα συμμετέχουμε.

 

===================

Έκθεση Boat & Fishing Show 2022

10-13 Μαρτίου, MEC Παιανίας

H έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show αποτελεί το θαλασσινό γεγονός της χρονιάς!


Είναι ο θεσμός που για ακόμα μία χρονιά σε μία έκθεση συνδυάζεται το σκάφος με το ψάρεμα, και όλο τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτές τις δραστηριότητες. Οι φίλοι της θάλασσας έχουν πλέον την δική τους έκθεση για να δουν όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς, σκάφη, κινητήρες, ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας εξειδικευμένο εξοπλισμό για όλες τις τεχνικές ψαρέματος και να ενημερωθούν από το πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης. 

 

Η έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, είναι αναμφίβολα η πλέον σύγχρονη, ολοκληρωμένη θαλασσινή έκθεση με πρωταγωνιστή τον συναρπαστικό κόσμο της θάλασσας.

 

Μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η τετραήμερη γιορτή της θάλασσας

 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση Σκαφών, Ψαρέματος, Ψαροτούφεκου, Watersports και Θαλάσσιου Τουρισμού που επιστρέψει μετά από 2 χρόνια, ανανεωμένη σε μεγαλύτερο χώρο και με περισσότερους εκθέτες.

 

Αποτελεί το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις δημιουργώντας το σωστό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες, αισιόδοξες προοπτικές αλλά και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι από όλη την Ελλάδα με την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση!

Η Boat & Fishing Show «μετακομίζει» στο MEC Παιανίας

 

Για το 2022, η έκθεση μεταφέρεται σε νέο Εκθεσιακό Κέντρο, στο MEC Παιανίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο επί της Λεωφόρου Λαυρίου, με ενιαίο χώρο, άνετο Parking και εύκολη πρόσβαση αφού βρίσκεται κοντά στο Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας (με δωρεάν μεταφορά επισκεπτών) και την Αττική οδό (έξοδος 17 – Κάντζα).

 

Επιπλέον, αυξάνονται οι ημέρες λειτουργίας σε τέσσερις ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα την προσέλευσή τους.

 

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου ανοίγουν οι πύλες με πολλές εκπλήξεις

 

Για πρώτη φορά η Boat & Fishing Show ανοίγει τις πύλες της Πέμπτη, δίνοντας περισσότερο χρόνο σεμιναρίων, αλλά και καλύτερη κατανομή των επισκεπτών για μία covid free εμπειρία, ενώ για τον ίδιο λόγο διαμορφώνονται άνετοι διάδρομοι.

 

Επιπλέον, όσον αφορά την Πέμπτη, οι επαγγελματίες του κλάδου, θα έχουν άλλη μία μέρα που θα μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να επισκεφτούν τα περίπτερα των εκθετών και να προβούν σε επιτυχημένες εμπορικές συνεργασίες, καθώς βέβαια να παραβρεθούν στα επίσημα εγκαίνια με πλήθος γνωστών καλεσμένων!

 

Η Boat & Fishing Show μία πολυεπίπεδη έκθεση για τη θάλασσα

 

Αποτελεί μία πολυεπίπεδη εκδήλωση που καλύπτει σχεδόν όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, αφού ταυτόχρονα με την Boat & Fishing Show, με το ίδιο εισιτήριο, διοργανώνεται η έκθεση Sea & Tourism Expo για το Θαλάσσιο Τουρισμό, η Watersports Expo για τους λάτρεις των Θαλάσσιων Σπορ, καθώς και η Spearfishing Expo για την Υποβρύχια Αλιεία και την Ελεύθερη Κατάδυση.

 

 

Τι θα δούμε στη Boat & Fishing Show 2022

 

Οι συμμετοχές ξεπερνούν κάθε προσδοκία, με μεγάλη αύξηση στον αριθμό σκαφών σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση και αντίστοιχη αύξηση σε ηλεκτρονικά, ναυτιλιακά και watersports. Εταιρίες σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, ηλεκτρονικών, ναυτιλιακών, ειδών αλιείας, υποβρύχιας αλιείας και όλος ο κόσμος της θάλασσας έχει δώσει το ραντεβού του για να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα αλλά και αυτά που ήδη γνωρίζετε.

 

Το ίδιο αυξημένη και η συμμετοχή στο τμήμα Θαλάσσιου Τουρισμού στην έκθεση Sea & Tourism Expo. Θα προβληθούν εταιρείες όπου δραστηριοποιούνται στα Ενοικιαζόμενα Σκάφη, Σχολές Υποψήφιων Χειριστών Ταχύπλοου, Σχολές Αυτόνομης Κατάδυσης και Watersports δικαιολογώντας απόλυτα το τίτλο της μεγαλύτερης και πιο ολοκληρωμένης Θαλασσινής έκθεσης.

 

 

Επιπλέον, στην έκθεση θα δείτε:

 

 

• 50 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΚΑΦΩΝ
• ΟΛΑ ΤΑ 5ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
• ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ
• ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ


Οι καλύτεροι ψαράδες της Ελλάδας αλλά και επαγγελματίες του χώρου θα πραγματοποιήσουν για άλλη μια φορά σεμινάρια σχετικά με το ψάρεμα, με την υποβρύχια αλιεία, τα ηλεκτρονικά και ημερίδες σχετικά με τον θαλάσσιο τουρισμό.

 

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα Υπουργείου Ναυτιλίας, ΕΟΤ, Υπουργείου Τουρισμού, του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), και με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών και πλήθος θεσμικών οργάνων.

 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 

10 Μαρτίου 2022 15:00 – 21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Μαρτίου 202215:00 – 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ12 Μαρτίου 202210:00 – 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ13 Μαρτίου 202210:00 – 21.00

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6 €

 

Εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, 190 02 Παιανία Αττικής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλ.: 2109700855

info@boatfishingshow.gr

https://www.boatfishingshow.gr

----------------------------------------------------------------------------------------

    

Χρήσιμα Link: TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB  /www.lowrance.gr

 
TECHNAVA S.A.  - Industrial Park of Shisto,188 63, Piraeus, Greece
Suppliers and Contractors of Shipbuilding & Industrial Equipment
T: +30 210 40 15 790  |  FB:TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB
W: www.technava.gr , www.lowrance.gr  | E: lowrance@technava.gr

 

-------------------------------------

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία TECHNAVA S.A. || Tμήμα Ηλεκτρονικών LOWRANCE, μέσω τηλεφώνου στο  +30 210 40 15790 ή μέσω e-mail στην Ηλεκτρονική διεύθυνση lowrance@technava.gr.
W: www.technava.gr , www.lowrance.gr

Βρείτε μας στα Social Media: