Navico EMEA Conference 2021 ΒΡΑΒΕΥΣΗ TECHNAVA S.A.

Posted by lowrance 22/10/2021 0 Comment(s) Νέα,

Η εταιρία TECHNAVA S.A. βραβεύτηκε στο Navico| EMEA Conference 2021 (18-21 Οκτωβρίου) το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος online στα πλαίσια της πρόληψης για τον νέο κορωνοϊό (Covid-19).

 

 

Το Navico| EMEA Conference είναι η ετήσια συνάντηση/εκδήλωση για τους συνεργάτες του ομίλου NAVICO σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ), κατά τη διάρκεια της οποίας γίνονται διάφορα workshops, τεχνικά σεμινάρια, παρουσιάζονται όλα τα νέα προϊόντα και σχεδιάζονται τα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης του κάθε οίκου. Φέτος, το συνέδριο πραγματοποιήθηκε online στα πλαίσια της πρόληψης για τον νέο κορωνοϊό (Covid-19) με την ευχή το 2022 οι συνθήκες να είναι ευνοϊκότερες για όλους μας.

 

Τις ημέρες του συνεδρίου, μας δόθηκε η δυνατότητα να επιλυθούν τεχνικές απορίες, να ανταλλάξουμε ιδέες και εμπειρίες με το προσωπικό της NAVICO, να ενημερωθούμε για τα σχέδια του ομίλου και να συνομιλήσουμε με τους συνεργάτες μας από διάφορες χώρες.

 

 

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, κατά τη διάρκεια των NAVICO EMEA Customer Awards, βραβεύτηκαν οι τρεις (3) κορυφαίες εταιρίες του ομίλου που ξεχώρισαν την χρονιά που προηγήθηκε.

 

Η εταιρία ΑΝΕΕ ΤΕΧΝΑΒΑ Α.Ε.  για ακόμη μια χρονιά, διακρίθηκε και βραβεύθηκε με το "Pillars Award", ένα ειδικό βραβείο που την κατατάσει στους βασικούς πυλώνες του ομίλου που προσδιορίζονται από τρεις αξίες:

α) Το ανθρώπινο δυναμικό (people)
β) Το Προϊόν (product) 
γ) Η Βιωσιμότητα (sustainability)

 

Η TECHNAVA S.A. - LOWRANCE υπερασπίστηκε το όνομα που εκπροσωπεί τις τελευταίες τέσσερις (4) δεκαετίες και επιβραβεύτηκε εκ νέου για τις επιτυχίες στους κύριους τομείς της επιχείρισης (Πωλήσεις / υποστήριξη / After sales support).

 


Η στιγμή της ανακοίνωσης από τον Roberto Sesenna (Sales Director || S.Europe& EMEA Boat Builder)

 

Η βράβευση αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών, το after sales support, την εκπαίδευση για τη βελτίωση της εμπειρίας εκμάθησης των χρηστών και φυσικά το μοναδικό στον κόσμο LOWRANCE Museum (Timeline με συσκευές Aπό το 1957 μέχρι και σήμερα), το πρώτο μουσείο παγκοσμίως που δείχνει την εξέλιξη των συσκευών βυθομέτρησης χωρισμένο σε τεχνολογικές δεκαετίες

 


Η παρουσίαση της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE 

 

Ακολουθεί μήνυμα του Μάρκου Κρεββατά, υπεύθυνου πωλήσεων για το τμήμα των Ηλεκτρονικών της LOWRANCE.

Εκ μέρους της ομάδας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το βραβείο "NAVICO Pillars award 2021" .

 

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε τόσους distributors, προσπαθούμε πάντοτε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, αντιπροσωπεύοντας την LOWRANCE Marine Electronics στην ελληνική αγορά. Παρόλο που οι συνθήκες της χρονιάς που πέρασε δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές, καταφέραμε να διατηρήσουμε τον πήχη ψηλά και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για το ελληνικό κοινό. Εκμεταλλευόμενοι την περίοδο που πέρασε, ανασυνταχτήκαμε - σχεδιάσαμε και προχωρήσαμε σε ανακαίνιση του Showroom και του συνεργείου μας, προσφέροντας έτσι μια νέα, ανανεωμένη εμπειρία όσον αφορά την προσφορά και υποστήριξη των συσκευών LOWRANCE στην ελληνική αγορά.

 

Στην νέα ανανεωμένη μας έκθεση, θα βρείτε το "LOWRANCE Museum", ένα μοναδικό καινοτόμο project που δείχνει την εξέλιξη των ηλεκτρονικών συσκευών "..Από το 1957 έως σήμερα"

 

Η βράβευση από την NAVICO  ενισχύει περαιτέρω τις δυνατές σχέσεις που χτίζουμε από την δεκαετία του '80 και αποτελεί μια επιβράβευση για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. 


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον υπεύθυνο για την χώρα μας CARLOS VISACONILL (KEY ACCOUNT MANAGER INDDIS EMEA | NAVICO) και τον JOE POWELL | TRADE MARKETING MANAGER - EMEA | NAVICO για την πολύτιμη βοήθεια τους στο τμήμα Ηλεκτρονικών της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE.

 

Με εκτίμηση,
 

Η ομάδα της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE

 

_______________________________________
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε με την εταιρεία 
Α.Ν.Ε.Ε. ΤΕΧΝΑΒΑ Α.Ε. || Tμήμα Ηλεκτρονικών LOWRANCE, μέσω τηλεφώνου στο  +30 210 40 15790, μέσω e-mail στην Ηλεκτρονική διεύθυνση lowrance@technava.grW: www.technava.gr , www.lowrance.gr και στο συνεργείο/έκθεση της εταιρίας στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού || (Δευτέρα - Παρασκευή || Ώρα: 10:00 - 18:30).  

====================================

Βρείτε μας στα Social Media: