Καλή Χρονιά από την TECHNAVA S.A.-LOWRANCE

Posted by lowrance 31/12/2020 0 Comment(s) Νέα,

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με επιτυχίες, αλληλοσεβασμό, και πρώτα από όλα υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας.

 

* Το "δέντρο" αποτελεί ευγενική προσφορά του κ. Κανέτη Ανέστη .
** Το καράβι είναι το "Ξύλινο Μοτίφ Γούρι Καράβι" και  ανήκει στην nikolisgroup και το βρίσκετε εδώ.

 

Το 2020 ήταν αναμφισβήτητα, μια "ιδιαίτερη" χρονιά για όλους μας. 

 

Η δύσκολη αυτή κατάσταση, επέβαλε νέους τρόπους λειτουργίας όπως το "Click away", την "Ομάδα απομακρυσμένης υποστήριξης" και την αποφυγή των συναθροίσεων σε όλους τους τομείς. Έφερε όμως και καλές ειδήσεις, όπως οι νέες προσφορές σε πακέτα συσκευών LOWRANCE, η μείωση τιμών στην σειρά Elite Ti2 , το Πρόγραμμα απόσυρσης συσκευών, τα προγράμματα αναβάθμισης χαρτών και το σημαντικότερο όλων, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (CashBack) για την σειρά συσκευών HDS LIVE .

 

Ας κρατήσουμε λοιπόν τις όμορφες στιγμές και ας ευχηθούμε να παραμείνει μέσα μας το αίσθημα της αλληλεγγύης και ο αμέριστος σεβασμός ως προς το περιβάλλον και όσα απλόχερα μας προσφέρει. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, όλους τους συνεργάτες μας που στηρίζουν ενεργά την προσπάθεια της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE για την εδραίωση της σαν το κορυφαίο brand για ψάρεμα με χρήση Ηλεκτρονικών συσκευών και όλους εσάς, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

Καλοσωρίζουμε το νέο έτος με την επίσιμη παρουσίαση της νέας σειράς συσκευών Elite FS, νέα προγράμματα επιβράβευσης καθώς και παράταση της προσφοράς για μειωμένες τιμές σε όλα τα προϊόντα της LOWRANCE.

 

Το 2021 έρχεται με την ευχή να έχουμε όλοι την Υγεία μας και την υπόσχεση να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την εξυπηρέτηση σας.

  

 

 Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και καλές θάλασσες.

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE

 

TECHNAVA S.A.  - Industrial Park of Shisto,188 63, Piraeus, Greece
Suppliers and Contractors of Shipbuilding & Industrial Equipment
T: +30 210 40 15 790  |  FB:TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB
W: www.technava.gr , www.lowrance.gr  | E: lowrance@technava.gr