Αγορές LOWRANCE με δώρα έως το τέλος του 2020

Posted by lowrance 01/12/2020 0 Comment(s) Νέα,

 

 

Η εταιρία TECHNAVA S.A. - LOWRANCE για την περίοδο των εορτών, προσφερει με τις αγορές σας δώρα με το λογότυπο της LOWRANCE. 

 

Εκμεταλλευτείτε  την νέα προωθητική ενέργεια της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE  και αποκτήστε χωρίς πρόσθετη χρέωση, δώρα με συμβολικό χαρακτήρα' αντικείμενα όπως μπλούζα, μπρελόκ, καπέλο, sticker κ.α. με το λογότυπο της LOWRANCE στις αγορές συσκευών HDS LIVE / Hook Reveal και Elite Ti2 .

 

 

* Όλες οι συσκευές που θα τιμολογηθούν την περίοδο από Τρίτη 01 Δεκεμβρίου έως και Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου του 2020, θα συμπεριλαμβάνουν χωρίς πρόσθετη χρέωση, δώρα από την εταιρία σε μια ένδειξη αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 

*Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

*Η προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορές που θα οκλοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2020.

 

 

Σε συνέχεια των προωθητικών ενεργειών της εταιρίας TECHNAVA S.A. και σε συνεργασία με τον όμιλο της NAVICO και το δίκτυο των μεταπωλητών μας, προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση για πάνω από τρεις δεκαετίες. 

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη .

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε με την εταιρία TECHNAVA S.A|| Tμήμα Ηλεκτρονικών LOWRANCE, μέσω τηλεφώνου στο  +30 210 40 15790, μέσω e-mail στην Ηλεκτρονική διεύθυνση lowrance@technava.gr και στο συνεργείο/έκθεση της εταιρίας στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού.

 

 

 

 

TECHNAVA S.A.  - Industrial Park of Shisto,188 63, Piraeus, Greece
Suppliers and Contractors of Shipbuilding & Industrial Equipment
T: +30 210 40 15 790  |  FB:TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB
W: www.technava.gr , www.lowrance.gr  | E: lowrance@technava.gr