Ηλεκτρονικοί Χάρτες

Ηλεκτρονικοί Χάρτες

Φυσικά και υποστηρίζονται οι πιο διαδεδομένοι ναυτικοί χάρτες της αγοράς. 
Η εταιρία TECHNAVA S.A. συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου (C-MAP και Navionics) και παρέχει έτοιμες προγραμματισμένες κάρτες μνήμης με αναλυτικούς ναυτικούς χάρτες για τον Ελλαδικό χώρο. Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ τοπικού χάρτη περιοχής και εκείνου που καλύπτει ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου.  Μέσω του εύχρηστου μενού των συσκευών, υπάρχει η δυνατότητα αναλυτικής παρουσίασης του βυθού με ιδιαίτερες ενδείξεις σε οριζόμενα από τον χρήστη βάθη ασφαλείας, επιλογή χρωματικής απεικόνισης ανά μονάδα βάθους και αναλυτικές ισοβαθείς.

Οι χάρτες C-MAP οι οποίοι κατά γενική ομολογία θεωρούνται οι πληρέστεροι και με συνεχή ενημέρωση ναυτικοί χάρτες, έρχονται με πρόσθετες δυνατότητες και καταπληκτικές απεικονήσεις χαρτογράφησης για τις συσκευές του ομίλου της NAVICO. Η νέα γενιά ψυφιακών χαρτών υψηλής ακρίβειας και ανάλυσης, με πολλά νεα χαρακτηριστικά αλλά και σημαντικές βελτιώσεις έναντι των προηγούμενων εκδόσεων. 

Oι χάρτες C-MAP περιλαμβάνουν πληθώρα αεροφωτογραφιών απο τις Ελληνικές μαρίνες καθώς και χρήσιμες πληροφορίες απο λιμάνια. Υποστηρίζουν 100% την Ελληνική γλώσσα και υποστηρίζουν την δημιουργία αυτόματης dock-to-dock πορείας ακόμα και στις βασικές εκδόσεις τους.

Οι ναυτικοί Χάρτες της Navionics έρχονται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις.
Επιλέξτε μεταξύ τοπικού (κωδ. MSD/DWL001) ή χάρτη της περιοχής της Μεσογείου (κωδ. MSD/+43XG) με αναλυτικές ισοβαθείς ανά 0.5m και δυνατότητα δημιουργίας αυτόματης dock-to-dock πορείας στις συσκευές Elite Ti και HDS GEN III και HDS Carbon. Οι χάρτες Platinum + περιλαμβάνουν επιπλέον 3D απεικόνιση του βυθού και δορυφορικές φωτογραφίες λιμένων. Οι χάρτες περιλαμβάνουν ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια σε 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση απο τον χάρτη Platinum στις αεροφωτογραφίες που παρέχει. Συγκεκριμένες σειρές συσκευών υποστηρίζουν την δημιουργία αυτόματης dock-to-dock πορείας κάνοντας την πλοήγηση στην θάλασσα εύκολη ακόμα και για ανθρώπους που μπήκαν πρόσφατα στον χώρο της θάλασσας. 

Έχοντας λοιπόν ένα Lowrance βυθόμετρο νέας τεχνολογίας με ενσωματωμένο gps και τον αναλυτικό υποθαλάσιο χάρτη το να εντοπίσετε τις “ξέρες” στην περιοχή σας είναι πλεον θέμα μερικών λεπτών! 

Αξίζει να αναφέρουμε πως και χωρίς πρόσθετη κάρτα μνήμης μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι 3000 στίγματα και 100 διαδρομές στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

NAVIONICS + - Χάρτης μεσογείου

Η εταιρία TECHNAVA S.A. συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου και παρέχει έτοιμες προγρ..

248,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 200,00€

NAVIONICS - Platinum +

Η εταιρία TECHNAVA S.A. συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου και παρέχει έτοιμες προγρ..

372,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 300,00€

NAVIONICS - Τοπικός χάρτης

Η εταιρία TECHNAVA S.A. συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου και παρέχει έτοιμες προγρ..

161,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 130,00€

NavionicsUpdates - Ανανέωση δεδομένων χάρτη

H κάρτα NavionicsUpdates δημιουργήθηκε για τους κατόχους παλαιών ή ληγμένων καρτών, παρέχοντας την δ..

124,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 100,00€