Βάση στήριξης κεραίας (rail mount) : N249F​​​​​​

Νέο STOCK HOUSE Βάση στήριξης κεραίας (rail mount) : N249F​​​​​​

 

Βάση στήριξης κεραίας (rail mount) : N249F​​​​​​ για εγκατάσταση κεραίας VHF .
Τοποθέτηση/εγκατάσταση σε ρέλι .


N249F 900040-A Rail mount for GPS antenna.

PVC. 1" 14TPI male.

Fits low 1" 14TPI ferrule antennas.

This is a generic and easy to use rail mount. It includes screws & nuts and has lateral RG58 cable feed.
This mount is manufactured in premium quality materials in order to prevent galvanic corrosion. The mount is always subject for improvement. The mount has the same rugged design as all other AC Antennas products thus it withstands harsh environmental conditions, both on Sea and Land.

Short description
Product group Mount Mechanical
specifications

Material PVC

Finish White

Colour

Thread 1" 14TPI male / -

Rail/Mast Diameter [mm]

Mounting Mounting method 1" 14TPI male.

Fits low 1" 14TPI ferrule antennas.

Weight [kg/lbs] 0.11 / 0.12

Size HxWxL [m] 0.06 x 0.06 x 0.08

Size HxWxL [ft] 0.20 x 0.20 x 0.30


Οι τιμές και τα  προϊόντα στην κατηγορία με την ένδειξη «STOCK HOUSE», ισχύουν για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και αποκλειστικά και μόνο για πραγματοποίηση αγορών στο υποκατάστημα της εταιρίας ΑΝΕΕ ΤΕΧΝΑΒΑ Α.Ε. εντός του ΒΙ.ΠΑ. Σχιστού (OT.3, 18863,Πέραμα).

Οι τιμές στην κατηγορία «STOCK HOUSE», αφορούν την ελάχιστη τιμή, τουλάχιστον ενός τεμαχίου το οποίο βρίσκεται στο ως άνω κατάστημα και μόνο, με συγκεκριμένο χαρακτηρισμό και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για τα προϊόντα της κατηγορίας «STOCK HOUSE» δεν εφαρμόζονται ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές παραγγελίες.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα αφορούν σε καινούργια προϊόντα και ενδέχεται να διαφέρουν ουσιωδώς με το προς πώληση «STOCK HOUSE» προϊόν ανάλογα με την κατάσταση του. Τα προϊόντα με την ένδειξη “κατηγορία «STOCK HOUSE»”, παρουσιάζουν διάφορα ελαττώματα είτε στη συσκευασία, είτε κοσμητικά είτε παρουσιάζουν ελλείψεις στα περιεχόμενα, τη συσκευασία και τα συνοδευτικά τους αξεσουάρ/έγγραφα.

Τα προϊόντα έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο και φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας χρονικής διάρκειας έξι(6) μηνών από την έκδοση του παραστατικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε με το τμήμα Ηλεκτρονικών στο τηλέφωνο +30 2104015790, μέσω e-mail στο lowrance@technava.gr ή στο συνεργείο/έκθεση εντός του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Views: 1703
  • Κωδικός Προϊόντος: N249F
  • Διαθεσιμότητα: STOCK HOUSE
  • 8,06€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 6,50€