Μπαταρίες

Μπαταρίες κορυφαίας ποιότητας για το σκάφος και κάθε είδους εφαρμογή.

 

Προσφέρουμε ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα από επώνυμες μπαταρίες κορυφαίας ποιότητας  και αξιοπιστίας  ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις κάθε περίπτωσης. Μπαταριές ανοιχτού τύπου, κλειστού τύπου και Gel, με  βιομηχανικού τύπου προδιαγραφές και εγγυημένη απόδοση σε marine περιβάλλον.

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών θα βρείτε μπαταρίες κλειστού τύπου, βαθειάς εκφόρτισης (Deep Cycle) και Gel για όλα τα μεγέθη σκαφών με υψηλά Amp εκκίνησης και αυξημένους κύκλους για τις service λειτουργίες του σκάφους.

Από το 1992 οι συσσωρευτές Suntech ξηράς φόρτισης, MF και κλειστού τύπου διατίθενται στην ελληνική αγορά επιδεικνύοντας άριστη συμπεριφορά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες λειτουργίας. To 2007, η εταιρεία δημιούργησε τους νέους συσσωρευτές κλειστού τύπου (SMF), διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την γκάμα με τα προϊόντα της. Πρόκειται για μια από τις πληρέστερες σειρές συσσωρευτών, η οποία καλύπτει ένα τεράστιο εύρος εφαρμογών μεταξύ 12v – 24 Ah και 12v – 230Ah.

Η τεράστια δύναμη ενέργειας η οποία αντλείται από τα στοιχεία της νέας σειράς συσσωρευτών Suntech, θέτει στην αγορά νέα μέτρα σύγκρισης και αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή στους συσσωρευτές. Η Suntech διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από αξιόπιστους και οικονομικούς συσσωρευτές, που με τις επιδόσεις και την αξιοπιστία τους θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

“Η εταιρεία CTEK ιδρύθηκε το 1997. Η έδρα της και το κατασκευαστικό τμήμα βρίσκονται στην Σουηδία. H CTEK σχεδιάζει και κατασκευάζει μία μοναδική σειρά έξυπνων και πρακτικών φορτιστών μπαταρίας για όλους τους τύπους και μεγέθη μπαταριών μολύβδου-οξέως για την ανάλυση, φόρτιση, φροντίδα και συντήρηση τους. Για το λόγο αυτό, ο φορτιστής CTEK έχει κερδίσει τον τίτλο του «εξυπνότερου φορτιστή μπαταριών στον κόσμο».

 

“Η YUASA είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή μπαταριών οξέως – μολύβδου με εργοστάσια κατασκευής και δίκτυα διανομής και αντιπροσώπευσης σε Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.Οι μπαταρίες YUASA έχουν κερδίσει την φήμη για την αποδεδειγμένη απόδοση και αξιοπιστία τους. Οι μπαταρίες της Yuasa καλύπτουν πάνω από το 90% όλων των επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων.

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Μπαταρία SUNTECH SMF 12V 50Αh 7-10 Μέρες

Μπαταρία SUNTECH SMF 12V 50Αh

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ SUNTECH || ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ - ΤΙΜΗΣΜπαταρία SUNTECH 12V 50Αh 420A(EN) 550.34 ..

55,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 45,00€

Μπαταρία SUNTECH SMF 60Ah 7-10 Μέρες

Μπαταρία SUNTECH SMF 60Ah

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ SUNTECH || ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ - ΤΙΜΗΣΜπαταρία SUNTECH 12V 60Αh 540A(EN) 560.30 ..

62,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 50,00€

Μπαταρία SUNTECH SMF 75Ah 7-10 Μέρες

Μπαταρία SUNTECH SMF 75Ah

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ SUNTECH || ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ - ΤΙΜΗΣΜπαταρία SUNTECH 12V 75Αh 640A(EN) 575.12 ..

74,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 60,00€