Το site lowrance.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε περισσότερα

Η TECHNAVA S.A. στο 47ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών 2018.

Posted by lowrance 18/10/2018 0 Comment(s) Νέα,

Το Σαββατοκύριακο 13 - 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε  στην πόλη της Καλαμάτας το 47ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών 2018. Έλαβαν μέρος δώδεκα κορυφαίοι Έλληνες αθλητές με συμμετοχές ναυτικών ομίλων από όλη την Ελλάδα. 

 

Την Κυριακή 14/10/2018 πραγματοποιήθηκε το ζύγισμα και η απονομή των τίτλων στους αθλητές. Η εταιρία TECHNAVA S.A. – LOWRANCE  υποστήριξε έμπρακτα την εκδήλωση ως αθλοθέτης με χορηγία των επάθλων και επιπρόσθετα δώρ έναν αναλυτικό βυθομετρικό χάρτη C-MAP πανελλαδικής κάλυψης για τους τρεις μεγάλους νικητές.  

 

Οι νικητές με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα Παναγιώτη

 

Στην απονομή παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος πωλήσεων της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE   Κρεββατάς Μάρκος και ο Οικονομόπουλος Θανάσης από το Τμήμα Ηλεκτρονικών ως εκπρόσωποι της εταιρίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να συγχαρούν από κοντά τους νικητές.
 

Ο Υπεύθυνος Πωλήσεων TECHNAVA S.A. – LOWRANCE  Κρεββατάς Μάρκος με τον Πρωταθλητή Ελλάδος 2018 Ιωάννη Σιδέρη

 

Αξίζει να αναφερθεί πως η παρουσία της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE στον αγώνα ήταν σημαντική καθώς αρκετοί από τους συμμετέχοντες έχουν εγκατεστημένες ηλεκτρονικές συσκευές LOWRANCE στο σκάφος τους και δύο από τους τρεις τελικούς νικητές είναι οι ίδιοι κάτοχοι/χρήστες της κορυφαίας σειράς της LOWRANCE HDS Carbon. 

 

    ​  

Στιγμές από τον αγώνα 

 

Για την ιστορία, πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο αθλητής Γιάννης Σιδέρης από το Πόρτο Χέλι (HDS Carbon 9), στην δεύτερη θέση ο Γεράσιμος Καββαδίας από την Κέρκυρα και στην τρίτη θέση ο Νίκος Σαραντινός από την Κρήτη (κατάστημα SEA ACTION / HDS Carbon 9).


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας Παναγιώτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη, μέλη της τοπικής κοινωνίας, δημοσιογράφοι και πλήθος θεατών.

 

Τα έπαθλα και οι αναμνηστικές πλακέτες του πρωταθλήματος

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το περιοδικό Boat & Fishing για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού και όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους σε μια άρτια διοργάνωση που προωθεί το αγωνιστικό ψάρεμα στην Ελλάδα με σεβασμό στην Θάλασσα.

 

Αναμνηστική φωτογραφία με την αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου Μπούζα Αντωνία 

 

Διοργάνωση: Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος» με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αλιείας (Ε.Ο.ΥΔ.Α.).

 

Τελική Κατάταξη

α/αΑΘΛΗΤΕΣΠΟΣΟΣΤΟ
1Σιδέρης Γιάννης200,00%
2Καββαδίας Γεράσιμος143,60%
3Σαραντινός  Νίκος76,70%
4Γκάρτσεβιτς Τάσος74,06%
5Μαυρομάτης Σωτήρης62,54%
6Καμπάνης Νίκος57,16%
7Περούλης Τάσης56,72%
8Περιστέρης Μανώλης55,54%
9Παπούτσογλου Στέφανος44,79%
10Τσατσούλης Γιώργος42,40%
11Βλάχος Αλέξανδρος39,97%
12Σωτήραλης Γιώργος0,00%