Το site lowrance.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε περισσότερα

Navico EMEA Conference 2018 ΒΡΑΒΕΥΣΗ TECHNAVA S.A.

Posted by lowrance 08/10/2018 0 Comment(s) Νέα,

Η εταιρία TECHNAVA S.A. βραβεύτηκε στο Navico| EMEA Conference 2018 (3-5 Οκτωβρίου) το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος στο Alicante της Ισπανίας.
 

Το Navico| EMEA Conference είναι μια ετήσια συνάντηση/εκδήλωση για τους πιο αξιόλογους πελάτες του ομίλου NAVICO κατά τη διάρκεια της οποίας γίνονται διάφορα workshops, τεχνικά σεμινάρια, παρουσιάζονται όλα τα νέα προϊόντα και σχεδιάζονται τα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης της κάθε εταιρίας.

Την Τετάρτη το βράδυ κατά τη διάρκεια του δείπνου και μετά από μια συγκινητική εισαγωγή από την Dawn Ramsay, απονεμήθηκε στον  εκπρόσωπο της TECHNAVA S.A. – LOWRANCE το βραβείο “Outstanding Effort 2018”, αναγνωρίζοντας έτσι την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας για την προώθηση της LOWRANCE  στην Ελληνική αγορά ηλεκτρονικών συστημάτων ναυτιλίας, προσθέτοντας άλλο ένα βραβείο στην τροπαιοθήκη της εταιρίας.

 

Τις τρεις αυτές ημέρες μας δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουμε και να ανταλλάξουμε ιδέες και εμπειρίες με το προσωπικό της NAVICO και συνεργάτες από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική .

 

 

Αναμνηστική φωτογραφία του εκπρόσωπου της εταιρίας TECHNAVA S.A. (Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος) κατά την βράβευση με τον "Leif Ottosson" President και Chief Executive Officer (CEO) του ομίλου NAVICO καθώς και τον "Carlos Visaconill"  Key Account Manager INDDIS | EMEA υπεύθυνο πωλήσεων για την χώρα μας .

 

 Teddy Sant(C-MAP) Sales & Bussiness Acquisition Manager | NAVICO 

 

Παρακάτω μήνυμα του Μάρκου Κρεββατά, Υπεύθυνου πωλήσεων για την LOWRANCE Ελλάδας:

 

"Εκ μέρους της εταιρίας ΤΕΧΝΑΒΑ Α.Ε. θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτό το βραβείο. Η εταιρία μας φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια και μια τέτοια βράβευση αποτελεί ιδιαίτερη αναγνώριση για εμάς. Είναι τιμή να συμμετέχουμε στην οικογένεια της NAVICO για τρεις δεκαετίες και θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στο δρόμο που χάραξε ο αείμνηστος κ. Μανώλης Πασχόπουλος."

 

Το μεγάλο μας πλεονέκτημα παραμένει και η πρώτη μας προτεραιότητα.

 

«Η εξυπηρέτηση του πελάτη, πριν κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση»

 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον υπεύθυνο για την χώρα μας CARLOS VISACONILL (KEY ACCOUNT MANAGER INDDIS EMEA | NAVICO) για την πολύτιμη βοήθεια του και όσα προσφέρει τόσα χρόνια στο τμήμα της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE στην Ελλάδα.