Το site lowrance.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ Boat & Fishing in 2018

Posted by lowrance 18/07/2018 0 Comment(s) Νέα,

Σας ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά δώσατε το παρών στο περίπτερο μας στην έκθεση boat & fishing show - έκθεση ψάρεμα σκάφος 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι όπως και στο εκπαιδευτικό σεμινάριο της #TECHNAVA το Σάββατο 17/3/2018 με τίτλο «ΑΡΧΕΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΥΘΟΜΕΤΡΟΥ». (εισηγητής: Vassilis Garoutsos).

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές, σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα στην εκπρόσωπο της εταιρίας Navionics Katia Corfini η οποία ταξίδεψε από την Ιταλία για να συμμετέχει στην έκθεση με την Technava S.A. .

 

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας, Μιχάλη τζαγκαράκη (ο κόσμος της θάλασσας), Κυργιοβανάκη Μανώλη (Lowrance center), Let's Go Fishing-Ios, Deep Carbon, και την εταιρία Apnea, οι οποίοι τοποθέτησαν και προώθησαν τις συσκευές LOWRANCE στα περίπτερα τους.


Περαιτέρω πληροφορίες στο Facebook Group :Technava Lowrance fishing club, μέσω e-mail στο lowrance@technava.gr, στις εγκαταστάσεις μας στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού και τηλεφωνικά στο +30 2104015790 .