Αποτελέσματα: Διαγωνισμός Αλιείας Λαγοκέφαλου από την Cass Technava

Posted by lowrance 20/06/2021 0 Comment(s) Νέα,

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά αλιείας LOWRANCE – λαγοκέφαλου από σκάφος στην Κύπρο.

 

Η διοργάνωση του event πραγματοποιήθηκε από την Cass TECHNAVA, με την έγκριση του αρμόδιου κρατικού φορέα (Τμήμα Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών), σε συνεργασία με τα καταστήματα KN Fishing Stores και την ευγενική υποστήριξη των ΠΑΣΙΜΙΣ (Pasimis Sailing School) και Σφεαλ Λεμεσου.

 

Ο σκοπός του τουρνουά ήταν διττός, αφενός η ανάδειξη του αθλήματος της αλιείας με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών LOWRANCE και αφετέρου η αλίευση και απόρριψη ενός βλαβερού μεταναστευτικού είδους, του λαγοκέφαλου  που τα τελευταία χρόνια αποτελεί μάστιγα των θαλασσών μας. Είχαμε την ευκαιρία να χαρούμε τον εξαιρετικό καιρό, τη θάλασσα αλλά και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τους φίλους της ψαρευτικής κοινότητας, που ανέμεναν από τον Νοέμβριο το γεγονός παρόλες τις προτόγνωρες καταστάσεις που όλοι μας βιώνουμε τους τελευταίους μήνες. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, αφαιρέθηκαν 125 κιλά του είδους ! 

 

Συνολικά συμμετείχαν 34 αλιείς εκ των οποίων προέκυψαν τρείς (3) νικητές.

Στην πρώτη θέση αναδείχθηκε το δίδυμο (πατέρα-γιου) Χατζηκωνσταντίνου που σίγουρα θα μοιράζονται μια ξεχωριστή ανάμνηση της ημέρας!

 

 

Ακολουθεί το μήνυμα του διευθυντή πωλήσεων της CASS TECHNAVA στην Κύπρο κ. Σωτηρέλη Γιώργο.

"Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή στον πρώτο Διαγωνισμό Αλιείας Λαγοκέφαλου. 
Συγχαρητήρια στους νικητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
"Οι καταπληκτικοί σημερινοί νικητές! 24 κιλά λαγοκέφαλους! Ανίκητο δίδυμο πατέρας-γιος! 
Μπράβο σας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε λόγους να βγείτε με τους καλύτερους σας φίλους στη θάλασσα! "

Η διοργάνωση του τουρνουά χαιρετήθηκε τόσο από το ΤΑΘΕ όσο και από τους συμμετέχοντες και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από το ευρύτερο κοινό της ερασιτεχνικής αλιείας.

 

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα Lowrance | SIMRAD | B&G |--| Sports Fishing Cyprus / NAVICO Products Cyprus

 

Υποστηρικτές: ΠΑΣΙΜΙΣ (Pasimis Sailing School) & Σφεαλ Λεμεσου !

 

 

 

 

 

 

 

Χρήσιμα Link: 
 

TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB

Lowrance and B&G Sport Fishing Cyprus
 

https://www.lowrance.gr