Το site lowrance.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε περισσότερα

Η TECHNAVA S.A. - LOWRANCE στην έκθεση Boat & Fishing - SEA & TOURISM EXPO 2019

Posted by lowrance 18/03/2019 0 Comment(s) Νέα,

 

Η εταιρία TECHNAVA S.A. - LOWRANCE συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2019, που θα πραγματοποιηθεί μαζί με την έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Sea & Tourism Expo, στο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi, 29, 30 & 31 Μαρτίου 2019. Στο κεντρικό περίπτερο Β34 θα βρείτε όλη την γκάμα ηλεκτρονικών συσκευών της αντιπροσωπείας καθώς και τα νέα μοντέλα της εταιρίας HDS LIVE και Elite Ti2. Θα βρείτε επίσης τους αισθητήρες της Airmar, τους C-MAP χάρτες της NAVICO και τα προϊόντα της NAVIONICS στο κομμάτι της Ηλεκτρονικής Χαρτογράφησης.

 

Η Boat & Fishing Show 2019, θα αποτελέσει και φέτος το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις.
 

Οι φίλοι της θάλασσας έχουν πλέον την δική τους έκθεση για να δουν όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς, εξειδικευμένο εξοπλισμό για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, σκάφη, κινητήρες, ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας και να ενημερωθούν από το πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης.

 

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα: 12:00 – 13:00 θα γίνει και επίσημη παρουσίαση της τελευταίας σειράς συσκευών HDS LIVE καθώς και της νέας αναβαθμισμένης σειράς LOWRANCE Elite Ti2. Το σεμινάριο / παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο σεμιναρίων της έκθεσης, έχει τίτλο ¨LOWRANCE: Από το 1957 στο σήμερα¨ και θα αναλυθούν οι τεχνικές προδιαγραφές και οι δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία στο ψάρεμα. 

 

Στο περίπτερο Β34 θα βρίσκονται εγκατεστημένες συσκευές για LIVE Demo παρουσίαση από το προσωπικό της εταιρίας.

 

H Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show 2019 αποτελεί το θαλασσινό γεγονός της χρονιάς!

 

Είναι ο θεσμός που για ακόμα μία χρονιά σε μία έκθεση συνδυάζεται το Ψάρεμα με το Σκάφος, και όλο τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δύο αυτές δραστηριότητες.

 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ |  29-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ29/03/201913:00 - 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 30/03/2019 10:00 - 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 31/03/201910:00 - 21.00

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6€
ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ: 4€*

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ : με λεωφορείο από τον Σταθμό Νερατζιώτισσα

*Αναζητήστε τα σε καταστήματα ειδών αλιείας, σκαφών και ναυτιλιακών της περιοχής σας (σε όλη την Ελλάδα).

   

Το εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSI βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας, κοντά στην Έξοδο 11 της Αττικής Οδού.

 • Από αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με τον προαστιακό κατεβαίνετε σταθμός Νερατζιώτισσα και από εκεί το λεωφορείο της έκθεσης θα σας μεταφέρει δωρεάν στον εκθεσιακό χώρο.
   
 • Από λιμάνι Πειραιά, με τον ηλεκτρικό απευθείας κατεβαίνετε σταθμό Νερατζιώτισσα και από εκεί το λεωφορείο της έκθεσης θα σας μεταφέρει δωρεάν στον εκθεσιακό χώρο.
   
 • Από Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας (Οδικώς).
  Mετά τη γέφυρα Μεταμόρφωσης στον επόμενο κόμβο μπαίνετε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση για Μαρκόπουλο. Βγαίνετε στην έξοδο 11 Κηφισίας με κατεύθυνση για Αθήνα στα 400 μέτρα στη δεξιά πλευρά βρίσκεται το HELEXPO MAROUSSI.
   
 • Από Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου (Οδικώς).
  Mετά τα διόδια Ελευσίνας μπαίνετε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο - Αεροδρόμιο. Βγαίνετε στην έξοδο 11 Κηφισίας με κατεύθυνση για Αθήνα στα 400 μέτρα στη δεξιά πλευρά βρίσκεται το HELEXPO MAROUSSI.
   
 • Συνδυασμός μέσων σταθερής τροχιάς ΗΣΑΠ - ΜΕΤΡΟ.
  Θα φτάσετε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα. Από εκεί λειτουργεί δωρεάν λεωφορείο της διοργάνωσης που θα σας μεταφέρει στον εκθεσιακό χώρο.
   
 • Προαστιακός Σιδηρόδρομος Κιατο - Αθήνα - Αεροδρόμιο
  Φτάνετε στον Σταθμό του προαστιακού Νερατζιώτισσα και από εκεί το λεωφορείο της έκθεσης θα σας μεταφέρει δωρεάν στον εκθεσιακό χώρο.
   
 • Από αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με τον προαστιακό κατεβαίνετε σταθμός Νερατζιώτισσα και από εκεί το λεωφορείο της έκθεσης θα σας μεταφέρει δωρεάν στον εκθεσιακό χώρο.

 

Διοργάνωση : Boat & Fishing in GreeceΧρήσιμα Link: TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB  /www.lowrance.gr

 
TECHNAVA S.A.  - Industrial Park of Shisto,188 63, Piraeus, Greece
Suppliers and Contractors of Shipbuilding & Industrial Equipment
T: +30 210 40 15 790  | F: +30 210 46 33 784 | FB:TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB
W: www.technava.gr , www.lowrance.gr  | E: lowrance@technava.gr