Το site lowrance.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο TECHNAVA S.A. - LOWRANCE : “Παρουσίαση νέων συσκευών και η χρήση τους στην θάλασσα”.

Posted by lowrance 22/02/2019 0 Comment(s) Νέα,

 

Την Τετάρτη 20/02/2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο "Παρουσίαση νέων συσκευών και η χρήση τους στην θάλασσα" στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας ΑΝΕΕ ΤΕΧΝΑΒΑ Α.Ε. στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού στον 2ο όροφο. 

 

 

Η προσέλευση του κοινού ήταν ιδιαίτερα αυξημένη από νωρίς και το προσωπικό της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE ήταν εκεί για να τους υποδεχθεί.
Σε κάθε συμμετέχοντα προσφέρθηκε συμβολικά ως δώρο μια τσάντα με δύο βιβλία* του συγγραφέα Αποστόλη Δόμβρου καθώς και υλικό προώθησης της  LOWRANCE. *(  1. "Φλόκος Θυέλλης" / 2. "Σκελέες και επωμίδες")

 

Λίγα λεπτά μετά τις 17:00  ο υπεύθυνος του τμήματος Ηλεκτρονικών Κρεββατάς Μάρκος απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό-ευχαριστήριο σε όλους τους συμμετέχοντες με την υπόσχεση οτι τέτοιου είδους  συναντήσεις/σεμινάρια θα συνεχιστούν μέσα στον χρόνο με διαφορετικές θεματικές και καλεσμένους ομιλητές.

 

Την σκυτάλη ανέλαβε ο Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος από την TECHNAVA S.A. - LOWRANCE  ο οποίος ξεκίνησε με μια ιστορική αναδρομή για τα 60 χρόνια της LOWRANCE και προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση της τελευταίας σειράς συσκευών HDS LIVE, της νέας αναβαθμισμένης σειράς LOWRANCE Elite Ti και για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της αλιείας με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών LOWRANCE.

 

 

Μισή ώρα αργότερα και με την αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο ανέλαβε ο καλεσμένος της εταιρίας  Γιαννακόπουλος Χρήστος (Sigul Sub Team GREECE) που για περίπου δύο ώρες κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο. Καθ'όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου δόθηκαν συμβουλές πάνω στην σωστή λειτουργία και εγκατάσταση του εξοπλισμού, χρήσιμα tip πάνω στην χρήση των συσκευών στην θάλασσα, αναλύθηκαν εικόνες βυθού και δόθηκαν συμβουλές σχετικά με την επιλογή του τόπου.

 

Δόθηκε χρόνος για ερωτήσεις και το κοινό συμμετείχε ενεργά σε όλη την φάση της παρουσίασης. 

 

 

Οι εντυπώσεις του κοινού ήταν εξαιρετικά ενθαρυντικές με έμφαση στην μεταδοτικότητα και αμεσότητα με την οποία οι ομιλιτές/συμμετέχοντες απαντούσαν στα ερωτήματα και εξέθεταν τις απόψεις τους.

 

Βασικός στόχος αυτών των συναντήσεων είναι η γνωριμία της κοινότητας και η ανταλαγή απόψεων με σκοπό την ασφαλή πλοήγηση και αλιεία πάντοτε με σεβασμό στην θάλασσα και όσα μας προσφέρει.

 

Η διαδικασία της ανίχνευσης του βυθού ξεκινάει πρώτα από την γνώση της συσκευής. 

 

Την Τετάρτη έγινε ένα σημαντικό βήμα στην κατανόηση των λειτουργιών που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία στο ψάρεμα με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών LOWRANCE.  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την παρουσία και την συμμετοχή σας στο σεμινάριο και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε για να δούμε από κοντά παλιούς και νέους φίλους, να ανταλάξουμε απόψεις και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Πολυχρονίου και το περιοδικό Boat&Fishing το οποίο ανέλαβε να καλύψει το κομμάτι της βιντεοσκόπησης του event.

 

Ολοκληρωμένα η κάλυψη θα κυκλοφορήσει σε ένθετο DVD σε επόμενο τεύχος του περιοδικού για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο σεμινάριο. 

                          

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Γιαννακόπουλο Χρήστο για την συνεργασία και την προθυμία που επέδειξε κατα την προετοιμασία του σεμιναρίου καθώς και για όλες τις πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί μας αφιλοκερδώς.

Εις το επανιδείν και καλές θάλασσες σε όλους ! 

 

Διοργάνωση: TECHNAVA S.A.

Χρήσιμα Link:
TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB

https://www.lowrance.gr
https://www.boatfishing.gr/