Το site lowrance.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε περισσότερα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ από την TECHNAVA S.A. - LOWRANCE.

Posted by lowrance 01/01/2019 0 Comment(s) Νέα,

Σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ευτυχισμένο το νέο έτος.


 

Το 2018 έχουμε να μετρήσουμε μόνο επιτυχίες.
Καινούριες συνεργασίες, νέο ανανεωμένο website (e-shop) για την Ελλάδα, αναβαθμισμένη σειρά συσκευών HDS (HDS LIVE) και νέα σειρά Elite Ti2 έρχονται για να συμπληρώσουν και να εξελίξουν περαιτέρω την οικογένεια της LOWRANCE.


 

Είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να λάβουμε το βραβείο "Outstanding Effort" στα πλαίσια του Navico| EMEA Conference από την NAVICO αναγνωρίζοντας έτσι την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας για την προώθηση της LOWRANCE  στην Ελληνική αγορά ηλεκτρονικών συστημάτων ναυτιλίας, προσθέτοντας άλλο ένα βραβείο στην τροπαιοθήκη της εταιρίας.

 

Η εταιρία TECHNAVA S.A. το 2018 γιόρτασε τα 50 χρόνια λειτουργίας της και η χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσιμο σε όλους τους τομείς. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε συνεργάτες μας, το TECHNAVA S.A. LOWRANCE FISHING CLUB, όλους τους χρήστες των συσκευών και το δίκτυο των μεταπωλητών μας σε όλη την Ελλάδα για την βοήθεια και την στήριξη τους για ακόμη μια χρονιά. Θα συνεχίσουμε την σκληρή προσπάθεια έτσι ώστε να έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και θα είμαστε και το 2019 δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε.

 

Σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ευτυχισμένο το νέο έτος.  

Καλές Θάλασσες σε όλους! 

 

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE