Το site lowrance.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε περισσότερα

TECHNAVA S.A. LOWRANCE - ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2018

Posted by lowrance 11/12/2018 0 Comment(s) Νέα,

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών - Athens Boat Show 2018


 
Η ομάδα της TECHNAVA S.A. LOWRANCE με τον Μιχάλη Τζαγκαράκη από την Κρήτη

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας στο περίπτερο της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE, συγχαρητήρια στην διοργάνωση και σε όλους τους εκθέτες για την άψογη συνεργασία.  Σε κάθε διοργάνωση του, το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ προσελκύει χιλιάδες πιστούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που προσμένουν την διοργάνωση για να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς. Απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση. Φέτος είχαμε την χαρά να εκθέσουμε τις νέες σειρές συσκευών HDS LIVE και Elite Ti2 .

 


Πλήθος επισκεπτών στo περίπτερo της TECHNAVA S.A. LOWRANCE

Καθημερινά το περίπτερο της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE ήταν γεμάτο από ανθρώπους που αγαπούν το ψάρεμα, την θάλασσα και όσα μας προσφέρει!  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια έτσι ώστε να έχετε πάντοτε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τα πιο αποδοτικά προϊόντα στην αγορά.

 


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών για τις συσκευές της TECHNAVA S.A. LOWRANCE

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας που για άλλη μια έκθεση ήταν δίπλα μας καθημερινά καθώς και όλα τα μέλη του TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB για τις συζητήσεις και τις ανταλαγές εμπειριών.

Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ είναι το κορυφαίο ναυτικό γεγονός της χρονιάς. 

 

Technava S.A. - Lowrance

-----------------------------------------------------------------------------------------