Το site lowrance.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε περισσότερα

Σεμινάριο TECHNAVA S.A. στην Κύπρο

Posted by lowrance 05/11/2018 0 Comment(s) Νέα,

Την Παρασκευή 02 Νοεμβρίου 2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο της με τίτλο «Εξειδικευμένη χρήση των συσκευών Lowrance» με κεντρικό εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο από την εταιρία TECHNAVA S.A. - LOWRANCE .

 


Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο «Thalassa Conference Center» στην Ακτή Του κυβερνήτη και συμμετείχαν επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς από όλες τις πόλεις της Κύπρου. Οι χρήστες ενημερώθηκαν για την ορθή λειτουργία των συσκευών καθώς και για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της υποβρύχιας αλιείας με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών.

 

Ταυτόχρονα, στο χώρο έγινε παρουσίαση της νέας σειράς συσκευών LOWRANCE HDS LIVE

 

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πρώτη συσκευή HDS LIVE 9’’ που κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο, με ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις όσον αφορά την ταχύτητα και τις επιδόσεις της. 

 

 

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα αυξημένη καθώς η αίθουσα του «Thalassa Conference Center» γέμισε με κόσμο που ενδιαφέρεται ενεργά για την αλιεία.

 

Βασικός σκοπός του εν λόγω σεμιναρίου εκτός της τεχνικής κατάρτισης, ήταν η γνωριμία της εταιρίας με τους χρήστες των συσκευών και η δημιουργία μιας ψαρευτικής κοινότητας στην Κύπρο με απώτερο σκοπό την περαιτέρω εδραίωση της LOWRANCE στην τοπική αγορά. Tο πιο σημαντικό μέρος του σεμιναρίου είναι οι γνωριμίες, οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων που έγιναν στο διάλλειμα και στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης.

 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το περιοδικό "Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του" για την παρουσία και κάλυψη του γεγονότος καθώς και για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού. 

  

Ακολουθεί ευχαριστήριο μήνυμα από τον Υπεύθυνο Πωλήσεων της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE στην Κύπρο κ. Σωτηρέλη Γεώργιο.

 

«Αγαπητοί φίλοι,

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσέλευση σας στο σεμινάριο που διοργανώθηκε εχθές. Ξεπεράστηκαν σίγουρα οι προσδοκίες μας και παράλληλα επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι ήταν κάτι που σας "οφείλαμε" αρκετό καιρό τώρα για να υποστηρίξουμε όπως πρέπει τα εξαιρετικά προϊόντα που φέρουν το λογότυπο LOWRANCE.

 

Με τη σειρά μας σας υποσχόμαστε να επανέλθουμε με ακόμη πιο ενδιαφέρον υλικό το 2019 και ακόμη καλύτερες συσκευές στο μέλλον!»

 

  

 

Διοργάνωση: CASS TECHNAVA Ltd


Φωτογραφίες : Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του


Χρήσιμα Link:
TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB
Lowrance Sport Fishing Cyprus

Facebook event


https://www.lowrance.gr