H TECHNAVA S.A. - LOWRANCE στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2019

Posted by lowrance 06/12/2019 0 Comment(s) Νέα,

Την Κυριακή 1η  Δεκεμβρίου 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση Ναυτικό Σαλόνι 2019, η οποία έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019.

 

Η ομάδα της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2019

 

Φέτος, στο Ναυτικό Σαλόνι συμμετείχαν περισσότεροι εκθέτες, οι οποίοι παρουσίασαν μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην έκθεση. Η ανταπόκριση και προσέλευση του κοινού ήταν θερμή, με εμπορικό ενδιαφέρον από πλευράς των επισκεπτών, ιδιωτών και επαγγελματιών, οι οποίοι προσήλθαν για να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα και τις τάσεις που επικρατούν για την τρέχουσα σεζόν.

 

Το νέο ανανεωμένο εκθεσιακό περίπτερο της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE προσέλκυσε -ως συνήθως- πλήθος επισκεπτών με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για τις νέες σειρές συσκευών Elite Ti2 και HDS Live.

 

Η ομάδα της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE με τον πρόεδρο της εταιρίας κ. Βύρων Τομάζο

 

Φέτος είχαμε την τιμή και χαρά να "φιλοξενούμε" στο stand μας, ένα μικρό μέρος από την μεγάλη ιστορία της LOWRANCE Electronics.

Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε και να εκθέσουμε στο κοινό, μια εντυπωσιακή συλλογή από ιστορικά μοντέλα συσκευών της εταιρίας που άλλαξε την πραγματικότητα στον χώρο της αλιείας με χρήση Ηλεκτρονικών συσκευών. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα μουσείο της LOWRANCE με συσκευές "Από το 1957 έως σήμερα". Από τότε που ο Darrell J. Lowrance κατασκεύαζε το ιστορικό Little Green Box ( Fish Lo-K-Tor ) μέχρι το σημερινό HDS LIVE με ενδιάμεσους σταθμούς, μια ιστορία γεμάτη επιτυχίες, καινοτομίες και εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

 

Μουσείο LOWRANCE - "Από το 1957 στο σήμερα"

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους συνεργάτες μας οι οποίοι στηρίζουν ενεργά την προσπάθεια της TECHNAVA S.A. - LOWRANCE για την εδραίωση της σαν το κορυφαίο brand για ψάρεμα με χρήση Ηλεκτρονικών συσκευών. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Μανώλη Κυργιοβανάκη (Lowrance center | Θεσσαλονίκη) για την ευγενική παραχώρηση του Fish Lo-K-Tor και τον Μιχάλη Τζαγκαράκη (Ο κόσμος της Θάλασσας | Κρήτη) για την καθημερινή τους παρουσία και βοήθεια στην έκθεση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης την διοργάνωση, και όλους όσους εργάστηκαν συμβάλλοντας σε αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.

Το πρώτο βυθόμετρο ερασιτεχνικής αλιείας του 1957, το ιστορικό Little Green Box ( Fish Lo-K-Tor ) 

 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους επισκέπτες, τους συνεργάτες από όλη την Ελλάδα και φίλους της LOWRANCE οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη μια φορά.  

 

Ο Υπεύθυνος Πωλήσεων του τμήματος Ηλεκτρονικών κ. Κρεββατάς Μάρκος

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης Ναυτικό Σαλόνι, πραγματοποίησε φέτος ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος περιηγήθηκε στην έκθεση και συνομίλησε με εκθέτες και επισκέπτες. Την έκθεση επισκέφτηκε επίσης και ο Υπουργός Τουρισμού κος Θεοχάρης Χάρης.

 

Ο απολογισμός των 5 ημερών ήταν ιδιαιτέρως θετικός, γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις πως η αγορά κινείται προς το καλύτερο με αποτέλεσμα να ανεβαίνει με σταθερά βήματα και θετικό πρόσημο, χαρίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας σε εκθέτες και επισκέπτες.
 

Πηγή : https://www.efsyn.gr/

 

Φωτογραφίες : TECHNAVA S.A. - LOWRANCE

 

Χρήσιμα Link:

CASS TECHNAVA Ltd
TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB
Lowrance Sport Fishing Cyprus

https://www.lowrance.gr

 

TECHNAVA S.A.  - Industrial Park of Shisto,188 63, Piraeus, Greece
Suppliers and Contractors of Shipbuilding & Industrial Equipment
T: +30 210 40 15 790  |  FB:TECHNAVA SA LOWRANCE FISHING CLUB
W: www.technava.gr , www.lowrance.gr  | E: lowrance@technava.gr